About The Mindset of Success

The Mindset of Success is een documentaire waarin we verschillende succesvolle ondernemers volgen die tools geven wat de juiste mindset is tot succes. In elke aflevering neemt een succesvolle ondernemer je mee naar hoe het allemaal is begonnen, waar zij geïnspireerd door worden, wie hen geholpen hebben om daar te komen, hoe je steeds dichter bij je doel komt en wat de juiste mindset is tot succes.

The Mindset of Success

Binnenkort te zien op RTL7, RTLZ & Videoland.

Evelien de Vries

Evelien de Vries (32), oprichter van distributiebedrijf MDV Europe. Studeerde Frans en Arabisch aan de Universiteit van Leeds en richtte tegelijkertijd, in 2012, haar bedrijf op. MDV groeide uit tot een miljoenenbedrijf en belevert inmiddels 15,000 retail deuren in Europa zoals Boots-Walgreens, Harrods, Douglas en Sephora. Het bedrijf biedt cosmeticamerken toegang tot een uitgebreid netwerk van winkels en is gespecialiseerd in brand management. MDV Europe heeft meerdere prijzen gewonnen zoals 2018, 2019 FD Gazelle en een nominatie van E&Y Emerging Entrepreneur of The Year. Evelien heeft sinds 2018 ook een MSc Business Administration van Tilburg Universiteit.

Bekijk de website

Max Klijnstra & Milan Daniels

Otrium is a purpose-driven digital fashion outlet that envisions a world where all clothing that is produced is worn. Otrium champions a technology-led approach, connecting a growing global community with excess stock from leading brands thereby empowering consumers to reduce industry waste, giving fashion brands a lasting presence and the fashion industry a new consciousness. Brand partners that have joined Otrium include Reiss, Belstaff, APL, All Saints, FARM Rio, Faherty, and Diane von Furstenberg. The company was founded in Amsterdam in 2017 and launched in the US in October 2021. Otrium was named one of the world’s innovative fashion companies in Fast Company magazine’s annual 2023 list.

Bekijk de website

De kunst van ondernemen

De kunst van ondernemen zit in creativiteit, innovatie en anderen inspireren, maar het is ook experimenteren, vallen en weer doorgaan.

Ron Simpson

Creatief ondernemer Ron Simpson staat bekend om zijn originele en grootse concepten die hij altijd in stijl uit weet te voeren. Zo heeft hij het inmiddels wereldberoemde merk The Avocado Show opgericht en uitgebouwd tot een internationale franchise en komen ook de grootste sprekers en bedrijven langs bij zijn laatste avontuur www.skybox.nl.

Als inspirator vind je hem vaak als spreker op grote podia, in shows, in menig podcast en bij scholen en opleidingen. Dit allemaal om zijn missie voor jongeren “to inspire the future” kracht bij te zetten. Het is dan ook geen verrassing dat hij de man is achter The Inspiration Academy.

Roland Kahn

Zelfs na bijna vijfig jaar ondernemerschap blijft Roland Kahn actief en gedreven. De dagelijkse leiding van familie-imperium Cool Investments droeg hij in 2021 over aan zijn tweelingzonen. Maar nog steeds spreekt hij zijn ruime kennis, ervaring en netwerk aan: in een nieuwe, raadgevende rol helpt hij (startende) ondernemers en is hij een geziene gastspreker. Bevrijd van de dagelijkse leiding én van een bijna-slopende ziekte kijkt ‘consigliere’ Kahn terug op een roemruchte carrière en vooruit naar wederzijds inspirerende ontmoetingen. Gebutst, gelouterd en immer scherp en jong van geest.

Bekijk de website

Nick Hillebrand

Nick Hillebrand is CEO van het snelgroeiende JEX. Een software en service organisatie die de arbeidsmarkt wil vereenvoudigen. Dat doet JEX met all-in-one oplossingen voor werkgevers en uitzenders. Als kennispartner zorgt JEX met lef en energie voor groei en succes. Nick heeft zijn ervaring voor het leiden van teams opgedaan bij het Korps Mariniers. Hij weet als geen ander hoe je onder druk presteert en het beste uit jezelf haalt. Die mindset zie je nu ook terug bij JEX.

Bekijk de website

René van der Zel

Mijn naam is René van der Zel (51), vrouw, dochtertje van 8, happy family! . 19 jaar geleden vanuit een eigen behoefte en hobby begonnen met XXL Nutrition. Alleen is de hobby behoorlijk uit de hand gelopen. XXL Nutrition is uitgegroeid tot marktleider in Nederland en België op het gebied van sportvoeding. Wat cijfers: 165 medewerkers, 10.000m2 magazijn, 3500 artikelen, 3000 orders per dag, omzet 2023 naar de 70mln en we groeien hard maar gecontroleerd door. We leveren onze producten van tankstations tot ziekenhuis en alles wat daar tussen zit.

Bekijk de website

Loading...